4 Samoerai's trokken naar Venetië om deel te nemen aan de Youth League. 2 Samoerai's konden zich op het podium kampen!

- 3e plaats : Amel Bourgrine - Junioren dames -53kg
- 1e plaats : Amina Bougrine - Junioren dames -59kg

Victoria Pauwels nam voor de eerste keer deel aan een kampioenschap op dit niveau. In de tweede ronde kwam ze uit tegen de nummer 7 van de wereld, in de categorie Junioren dames -48kg. Ze verloor haar wedstrijd met 5-0, maar de inzet was goed. Met deze nieuwe ervaring kunnen weer nieuwe doelen gesteld worden. Hard trainen is de boodschap.

Amel Bougrine (rankingnr 2 van de wereld in de cat -53kg) kwam uit in de categorie Junioren dames -53kg, waar ze knap BRONS heeft behaalt. Amel won haar eerste wedstrijd tegen een Amerikaanse met 3-1. In de 2 ronde kwam ze uit tegen een Engelse (rankingnr55) en verloor deze wedstrijd met 12-4. De Engelse wist zich tot in de finale te kampen. Hierdoor stond Amel een zware herkansing te wachten. In de eerste herkaningsronde won ze van een Italiaanse (rankingnr 146) met 4-2. In de tweede ronde wons ze met 5-0 van een Duitse om daarna te winnen van een Roumeense (rankingnr 6) met 4-3. Voor de 3e plaats kwam ze uit tegen een Kroatische (rankingnr 13) en won haar kamp met 2-1.

Amina Bougrine won GOUD in de categorie Junioren dames -59kg. In de eerste ronde versloeg ze een Italiaanse met 4-2. Ook in de tweede ronde won ze onvertuigend met 11-1 tegen een andere Intaliaanse. In de poule 5 finale kwam ze uit tegen een Kroatische (rankingnr 9) en ook deze wedstrijd won ze met 3-0. In de 1/8 ronde kwam ze uit tegen een Kroatische (rankingnr 26) en won haar kamp met 3-0, In de halve finale moest ze het opnemen tegen een Engelse (rankingnr 90) en ook hier won ze gecontroleerd et 2-0. In de finale kwam ze uit tegen de Italiaanse Marturano Irene (rankingnr 110 - maar vocht tot juli 2021 in de cat -53kg waar ze op de 11e plaats stond ). De finale ging op en af en uiteindelijk won Amina met 4-3.

Chiara werd 9e in de categorie U14 +47kg. In de eerste ronde was ze vrij geloot. In de tweede ronde kwam ze uit tegen een Ukraïense. Ze verloor haar eerste wedstrijd met 8-0. De Ukraïense wist zich tot in de finale te kampen en hierdoor kon Chiara herkansen. In de eerste herkansing won ze van een Duitse met 6-2, de tweede ronde won ze dankzij Senshu met 4-4 tegen een Poolse. Tegen de Kroatische kwam ze te kort en verloor deze kamp met 5-0. In het eindresultaat behaalt ze een 9e plaats. Niet slecht voor een eerste deelname op dit niveau. Uiteraard ook een dankjewel aan onze coach Vladi.

Wij danken onze coachen Vladi en Anouar!